Αυγά για το πασχαλινό τραπέζι

by - 1:48:00 μ.μ.

Πάσχα χωρίς αυγά δεν γίνεται!! Για αυτό επιλέγουμε να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας με μια ιδιαίτερη και νόστιμη συνταγή για το πασχαλινό τραπέζι… και όχι μόνο!



ΥΛΙΚΑ:
8 αυγά
1/3 της κούπας μαγιονέζα
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουτ. του γλυκού λευκό ξύδι
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
Υλικά για γαρνίρισμα: ελιές κομμένες σε ροδέλες, πάπρικα, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο μπέικον, ψιλοκομμένα βρασμένα σπαράγγια, ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Kόβουμε τα αυγά στη μέση, αφαιρούμε τους κρόκους και τους ρίχνουμε μαζί με όλα τα υλικά σε πολτοποιητή δουλεύοντας μέχρι να γίνουν σαν κρέμα. Γεμίζουμε κάθε αυγό με λίγο από το μείγμα. Αν θέλετε να γίνουν πιο όμορφα, βάλτε τη γέμιση μέσα σε κορνέ και γεμίστε τα έτσι. Τέλος, διακοσμούμε κάθε αυγό με το υλικό γαρνιρίσματος της επιλογής μας.


You May Also Like

0 Comments